Windows 7 boot delayed/skype bugs/cpu too hot?/mobilegeni daemon and nengine startup??

Date Published: 01/31/2014 3:52 AM
Author:

Hey guys. A couple of hours ago, I opened up my computer, because a part of my fan that blows air out fell out of place. I am pretty sure I got it in the correct spot. It is running, but ever since, as odd as this sounds, Windows 7 has had a much slower boot than usual. Along with that, Skype is stating I have a terrible internet connection and taking a long time to boot (I have it set to boot when I load my computer). Also, I ran speccy, and my CPU seems to get pretty hot. Around 50-60 degrees C. I am pretty sure it was much lower before, which makes me think I still have the fan misplaced. Anyways, I discovered that on startup two new programs are trying to run. They're "nengine" and "mobilegeni daemon". These are brand new. I ran Norton on a full scan and no threats were found. I am using the Windows Malicious Tool remover now, hoping it catches something...

It's weird, this all started acting up after my fan got out of place. I am pretty sure I put it in the right place. And now Windows 7 boot is slow, skype boots slow and says I have a bad internet connection (I use an ethernet cable), the CPU seems to get hotter than usual and "nengine" and "mobilegeni daemon" appear. I cannot uninstall those two start up things, as they don't appear in the section where I can uninstall a program.

My computer was just working perfectly a few hours ago. :((

submitted by 320gblink
[link] [comment]
View full answer on Reddit - Techsupport

View Local Answers...

Can't find the answer to this question?

No answers yet.

Can you answer this question?

Windows 7 boot delayed/skype bugs/cpu too hot?/mobilegeni daemon and nengine startup??

  • Your Nickname
  • Your Answer

  • Enter the code below to prove you are human